VACUUM WITH INFRARED

PRICE: 8000€
Learn more

Vacu Magic Beauty Line

KAPALI KAPAKTA BASINÇLI vakum, 2 IR lamba

- kilo kaybetmek
- selüliti azaltmak
- cildinizi sıkılaştırın
- güçlü vakum!

Vacu Magic Beauty Line cihazı, koşu bandı üzerinde fiziksel egzersizi negatif basınç ve IR radyasyonu ile birleştirir. Aynı anda çalışan tüm faktörler, klasik bir antrenmana kıyasla çok daha fazla kalori yakılmasına yardımcı olur.

Kızılötesi, vücut ısısını yükselterek ve terlemeyi artırarak metabolizmayı hızlandırır. Ayrıca cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur ve kasları gevşetir (ısıtır). Vacu Magic, her iki tarafta güçlü IR lambaları ile donatılmıştır.
Vakum etkisi – deri altı yağ dokusuna doğru kan akışını artırarak yağ asitlerinin salınımını hızlandırır.

Hareket ve kapsüldeki negatif basıncın bir sonucu olarak, daha fazla yağ depolanan bölgelerde (uyluk, kalça, bel ve karın) deri ve deri altı dokudaki kan dolaşımı iyileştirilir. Yağ, iskelet kasının çalışması için gereken enerjinin taşıyıcısıdır.

Negatif basınç altında egzersiz sırasında, yağ dokusundan serbest yağ asitlerinin salınımı artar ve kan dolaşımının iyileşmesi sayesinde kas dokusuna daha hızlı taşınır. Vakum, gereksiz metabolik ürünlerin ve fazla suyun atılmasından sorumlu olan lenfatik dolaşımı iyileştirir. Etkisi pürüzsüz ve sıkı bir cilt, gelişmiş sıkılık ve hızlı yağ azalmasıdır.
“Zor” bölgelerden yağ kaybı Selülit azaltma
Cilt sıkılaştırma

Diğer Fitnesswell ekipmanları

Seçilen cihaz hakkında daha fazlasını okumak için küçük resme tıklayın

  • Paylaşmak: